Modalități de plata acceptate:

Transfer Bancar

Daca ai ales unul din pachetele cu plata, aceasta poate fi efectuata la sediul băncii la care ai deschis cont (prin ordin de plata) sau prin internet banking. După efectuarea plătii trimiteți dovada prin email, pentru o procesare mai rapida a comenzii. După validarea dovezii de plata contul dvs. va fi aprobat.

Detalii plată OP bancar sau Internet banking:

  • S.C. DC INTERNET SERVICES SRL
  • CUI/CIF:  35032757
  • Alpha Bank Sibiu, Agentia Turnisor
  • IBAN RO49BUCU2011215949064RON

Pentru ca plata sa poată fi asociata comenzii dumneavoastră, menționați numărul facturii proforme primita prin email.

Daca ai nevoie de ajutor, ne puteti contacta la numerele de telefon: 0771 608 240, 0756 017 838.

Online cu card bancar prin Stripe (E.g Visa, Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completați informațiile despre cardul dumneavoastră in pagina securizata .

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele site-ului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!