Ai nevoie de anumite servicii ?

Ai nevoie de cineva care să iți renoveze apartamentul ? Vrei sa găsești un meditator pentru copilul tău sau sa înveți o limba străina ? Adaugă anunțul tău pe 3servicii.ro și persoane care au calificarea necesara iți vor putea soluționa nevoia.

1

Adaugă un anunț

Descrie o lucrare pentru care ai nevoie de ajutor. Adaugă toate detaliile astfel încât ofertanții de servicii sa primească toate informațiile necesare.

2

Compară

Primești oferte, analizezi profilul ofertanților și recenziile clienților si selectezi oferta convenabila.

3

Selecteaza

Alege persoana potrivită și începe colaborarea.

1. Adaugă un anunț

Intri pe www.3servicii.ro și dai click pe butonul “Adaugă un Anunț”. Adaugă toate detaliile astfel încât ofertanții de servicii sa primească toate informațiile necesare. După ce ai trimis solicitarea, ofertanții din zona solicitată sunt notificați automat.

 
2. Vezi ofertele

Click pe numarul de aplicanti pentru a vedea ofertele.

Ofertanții care se consideră capabili să efectueze lucrarea conform specificațiilor tale pot alege să aplice anuntului tau. Primești oferte, analizezi profilul ofertanților și recenziile clienților și selectezi oferta convenabila.

3. Rezervă

Selecteaza un ofertant din cei care au aplicat pentru anuntul tau si da click pe butonul “Selecteaza” apoi completeaza toate detaliile rezervarii. Dupa ce ai facut rezervarea vei primii detaliile rezervarii pe email

4. Scrie un review / feedback

Dupa ce lucrarea a fost efectuata poti sa dai un calificativ si sa ii dai un feedback persoanei care a efectuat serviciul.