1. ÎNREGISTRARE / AUTENTIFICARE

Dai Click pe butonul “Înregistrează-te” din coltul din dreapta sus al paginii.

 

Îți creezi un cont de Ofertant Servicii completând formularul din imagine.

Alegi unul din pachetele disponibile. Functionalitatile fiecarui pachet in parte sunt descrise in detaliu. Poți opta de asemenea pentru pachetul de proba care conține toate functionalitatile si este gratuit in primele 6 luni.

                                   

In cazul in care ai optat pentru unul din pachetele cu plata este nevoie de confirmarea platii inainte ca contul sa devina activ.

2. CREARE PROFIL

Creezi o pagină dedicată afacerii tale cu informații de contact, serviciile prestate, preturi, program de lucru, membrii echipei tale, galerie foto, etc.  In funcție de pachetul ales ai acces la funcționalități diferite (Ex.:sistemul de rezervări integrat sau sistemul de facturare).

Autentifică-te cu utilizator: demo si parola: 123456 pentru a accesa un profil demonstrativ.

Profilul conține descrierea serviciilor pe care dorești sa le oferi pentru a putea fi găsit de clienții care doresc acele servicii și preturile practicate.

3. ADAUGĂ ALERTE

Poți fi notificat automat  când un client publica un anunț. Adaugă alerte apăsând butonul Alerte Anunțuri de pe pagina de profil pentru a fi notificat când un anunț este publicat în categoriile serviciilor oferite de tine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
4. PROFILUL TĂU E COMPLET
Pentru a te diferenția fata de alți ofertanți si pentru a putea fi găsit suro de clienții iți recomandam sa completezi profilul cat mai in detaliu.
Un profil detaliat oferă încredere clienților!
 
5. VEZI ANUNȚURILE CLIENȚILOR
 
Click pe butonul “Anunțuri” din meniu pentru a vizualiza toate anunțurile publicate pe site.
 
6. APLICA PENTRU UN ANUNȚ
Da click pe anunțul care te interesează si vezi toate detaliile.
Click pe “Aplica pentru Anunț” doar dacă crezi ca poți îndeplini toate cerințele.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

7. PRIMEȘTI NOTIFICARE
Vei primi un email dacă ai fost selectat.  Dacă folosești opțiunea “Rezervări” , clientul poate face o rezervare conform programului stabilit de tine.  In contul tău poți vizualiza si gestiona oricând rezervările tale precum si angajații asignați rezervarilor.
 
8. EFECTUEZI SERVICIUL
După efectuarea serviciului modifica statusul rezervării din Incomplet în Efectuat din coloana Actiune.
 
 
8. PARTENER RECOMANDAT DE 3 SERVICII
 

Dacă doresti să ieși in evidenta fata de alți ofertanți, puteți trimite o cerere pentru promovare. Ofertanții recomandați de 3Servicii sunt verificați si primesc aceasta eticheta pe baza experientei lor și a calificativelor primite din partea clienților!